Plani i veprimit

Plani i veprimit

Gjelbra Fjalorth TMM Teknika më e Mirë e Mundshme KTNSRR Konventa mbi Tregtinë Ndërkombëtare mbi Speciet e Rrezikuara të Faunës dhe Florës së Egër OSHC Organizata e Shoqërisë Civile BERZH Banka Europiane për Rindërtim dhe Zhvillim TP Tejkalim i Përputhshmërisë KE Komisioni Europian KEE Komuniteti Ekonomik Europian BE Bashkimi Europian PVMS Plan Veprimi Mjedisor dhe Social KSHE Kompania e Shërbimit të Energjisë DQM Departamenti i Mjedisit dhe Qëndrueshmërisë KDMS Kujdesi i Duhur Mjedisor dhe

Points

Thank you.

Back to group

This content is created by the open source Your Priorities citizen engagement platform designed by the non profit Citizens Foundation

Your Priorities on GitHub

Check out the Citizens Foundation website for more information