Komp.2:Angazhimi i të Rinjëve në Komunitete dhe Komuna

Komp.2:Angazhimi i të Rinjëve në Komunitete dhe Komuna

Do të financoj objekte/pajisje dhe shërbime me perspektivë jetësore të bazuara në komunitet, të cilat janë të nevojshme për të mbështetur burra dhe gra të rinj/reja të cenuar dhe të margjinalizuar, në mënyrë që të jenë të përfshirë në zhvillimin socio-ekonomik. Të rinjtë e synuar në projekt do të udhëheqin përzgjedhjen e investimeve dhe do të kenë rol në zbatimin dhe funksionimin e tyre.

Points

how will you make sure that the municipalities don't misuse the funds? I see that the young entrepreneurs will play a role in the selection but municipalities may not follow this.

Shpresoj qe do te jet gjithqka ne rregull

The shared facilities are a very good idea, as often in Donor project, the grants given are not enough to pay for all the equipment needed for a business. also if the business does not survive, the facilities are there for others to continue to use. Very good change to the approach to grants in Kosovo.

Back to group

This content is created by the open source Your Priorities citizen engagement platform designed by the non profit Citizens Foundation

Your Priorities on GitHub

Check out the Citizens Foundation website for more information